Pirštinių dydžių lentelė Moterims vyrams vaikams

Pirštinių dydžių lentelė internete

Visų pirma, pirštinės yra naudojamos kaip apsaugos priemonė (nuo šalčio, sąlyčių su kitu paviršiumi, bakterijų, virusų ir t.t), bet jos gali turėti ir kitų pritaikymų (stiliaus formavimui, grožiui, elegancijai), priklausomai nuo to, kur ir kaip jos bus naudojamos.
Norint nustatyti pirštinių dydi reikia išmatuoti plaštakos apimtį, jei lentelėje nerandate tikslaus skaičiaus apvalinate į didesnę pusė. Jei internetinėje parduotuvėje pirštinių delno apimtis pateikta coliais, juos perversti galite skaičiuoklėje coliai į centimetrus.

Vaikiškų pirštinių dydžiai lentelė


DydisDelno apimtisAmžius
XXS-0-1
XS41-2
S4.52-3
M53-4
L5.54-5
XL65-6
XXL6.56-8

Moteriškų pirštinių dydžiai lentelė


DydisDelno apimtis (cm)
XXS14
XS15.5
S16.5
M17.5
L19
XL20

Vyriškų pirštinių dydžiai lentelė


DydisDelno apimtis (cm)
XS18
S20
M23
L25
XL28
XXL30

Pirštinių tipas gali labai skirtis priklausomai nuo progos, oro ir asmeninio stiliaus.

Keletas įprastų pirštinių rūšių


Odinės pirštinės - tai klasikinis pasirinkimas iškilmingoms progoms ir gali būti derinamos su kostiumu ar paltu.
Vilnonės arba megztos pirštinės - tai kasdienis pasirinkimas, puikiai tinkantis dėvėti šaltesniu oru.
Sportinės pirštinės - jos skirtos tam tikrai veiklai, tokiai kaip slidinėjimas, snieglenčių sportas ar važiavimas dviračiu. Jos dažnai turi specialių savybių, tokių kaip hidroizoliacija arba geresnis sukibimas su kitu paviršiumi.
Darbinės pirštinės - tai patvarios pirštinės, skirtos tokioms veikloms kaip statyba, medicina ar sodininkystė. Paprastai jos yra pagaminti iš tokių medžiagų kaip oda, guma arba tvirtas audinys ir apsaugo rankas.
Vairavimui skirtos pirštinės - tai stilingas pasirinkimas, užtikrinantis vairo sukibimą vairuojant. Jos dažnai yra pagaminti iš odos ir turi skylutes, kad rankos neprakaituotų, o vėdintųsi.

Atkreipkite dėmesį, kad skirtingų gamintojų pirštinių dydis gali šiek tiek skirtis, todėl svarbu patikrinti konkretaus prekės ženklo dydžių lentelę, kad būtų galima tiksliausiai pritaikyti pirštines.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą