Diržų dydžių lentelė

Kaip matuoti diržo ilgį? dirzu dydziu lentele

Norėdami nustatyti diržo dydį, išmatuokite juosmens apimtį toje vietoje, kur įprastai dėvite kelnes, tada naudokite žemiau pateiktą lentelę, kad rastumėte atitinkamą diržo dydį. Diržo ilgis – matuojamas nuo sagties iki centrinės skylės.

Diržų dydžių lentelė


Moteriškų diržų dydžiai, vyriškų diržų dydžių lentelė

Diržo dydisLiemens apimtis(cm) Diržo ilgis(cm)
XS66 - 7470
S76 - 8480
M86 - 9490
L96 - 104100
XL106 - 114110
XXL116 - 124120

Norėdami sužinoti, kokio diržo jums reikia, reikia atsižvelgti į keletą veiksnių:


  1. Liemens apimtis: išmatuokite juosmenį toje vietoje, kur paprastai dėvite kelnes, kad nustatytumėte juosmens apimtį. Šis matavimas padės nustatyti reikalingo diržo ilgį.
  2. Diržo plotis: apsvarstykite savo kelnių kilpų plotį, kad nustatytumėte tinkamą diržo plotį. Paprastai suknelių diržai yra siauresni (apie 3,18 cm), o kelnių diržai yra platesni (apie 3,8-4,45 cm).
  3. Diržo stilius: pagalvokite apie aprangą, su kuria ketinate segėti diržą. Diržo spalva ir medžiaga taip pat turėtų turėtų būti ne paskutinėje vietoje..
  4. Sagties stilius: pasirinkite sagtį, kuri atitiktų diržo stilių ir papildytų jūsų aprangą. Pavyzdžiui, paprasta sagtis labiau tiktų iškilmingoms progoms, o dekoratyvesnė – laisvalaikiui.

Apsvarstę šiuos veiksnius, galite naudoti diržo dydžio lentelę, kad nustatytumėte juosmens apimtį. Atminkite, kad skirtingų prekių ženklų dydis gali šiek tiek skirtis, todėl visada geriausia patikrinti konkretaus prekės ženklo dydžių lentelę, kad būtų galima tiksliausiai pasirinkti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą