Kur dėti senas naudotas automobilio padangas?

Senų padangų utilizavimas.  Nemokamas padangu pridavimas
Senas padangas galite priduoti visuose autoservisuose, kur jūsų automobiliams montuojamos naujos padangos. Jei padangas pirkote internetu, tai pardavėjas turi duoti visą reikalingą informaciją, kur jūsų senas, panaudotas padangas priims perdirbimui ar utilizavimui nemokamai – tai yra padangų pardavėjo pareiga.
O jei turite jų prikaupę namuose tai senomis padangomis galite atsikratyti didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelėse.

Kur priduoti senas padangas?


2013 metais įsigaliojęs įstatymas skelbia, kad padangų utilizavimu turi pasirūpinti pardavėjas. Pats pardavėjas turi informuoti klientą apie tai, kur reikės dėti padangas, kai jos nusidėvės. Nebenaudojamas padangas galite palikti bet kuriame auto servise, kur keisite kitas padangas, ir jas privalo priimti nemokamai, o servisai, kurie atsisakys vykdyti šią pareigą, gali būti nubausti.

2 komentarai:

  1. ari.jas00:24

    Aciu už naudinga info. Kaip tik sena auto planuoju keisti nauju, zvalgausi kokio automobilio https://lt.brcauto.eu/automobiliai tai senojo padangas ziemines reiks tikrai mesti, o su vasarinem parduoti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. ro.ber.tuks19:24

    Geras, dar galvojau kur deti jei nusiperki auto ir buna su prastromis, nes del saugumo tikrai geru norisi

    O ar yra skirtumas nuo automobilio kokias griau padangas rinktis? https://testdraivai.blogspot.com/2018/08/vw-golf-r-pries-ford-focus-rs.html?showComment=1559064875477#c3470157373646774658

    AtsakytiPanaikinti