Dega langų apiplovimo skysčio lemputė

Užsidegė langų valymo skysčio lemputė
Ši įspėjamoji langų plovimo lemputė rodo, kad jūsų langų plovimo skysčio bakelyje likę labai mažai arba visai pasibaigė. Kad ši lemputė užgestų, tiesiog papildykite bakelį stiklo plovimo skysčiu.
Jei pastebėjote, kad langų skystis nebepurškiamas ant automobilio langų, tai pirmas ženklas, kad bakelis yra tuščias ir reikia į bakelį pripilti langų plovimo skysčio. Atidarykite automobilio variklio dangtį (kapotą) ir pamatysite bakelį mėlynu dangčiu. Langų plovimo bakelio spalva būna balta, retkarčiais gelsva, o ant mėlynos spalvos dangtelio yra trykštančio fontanėlio simbolis. Simbolis panašus į jūsų automobilyje degančios lemputės simbolį.

Kaip užgesinti plovimo skysčio lemputę?


Atidarykite bakelio dangtelį ir pripilkite į jį langų plovimo skysčio, kurio nebrangiai galite įsigyti praktiškai bet kurioje degalinėje, autoservise ar prekybos centre. Kai bakelis pilnas, uždarykite plovimo skysčio bakelį kartu su automobilio variklio gaubtu. Atsisėdę į automobilį spustelėkite langų plovimo rankenėlę. Jau turėjote pastebėti, kad plovimo skysčio simbolis išjungiamas.

Jei plovimo skysčio lemputė vis dar dega, patikrinkite dangtelį ir įsitikinkite, kad jis tinkamai uždarytas.

Jei jūsų automobilio langų apiplovimo skysčio lemputė vis dar šviečia, gali būti, kad bakelyje yra nuosėdų. Jei taip, tada išleiskite iš bakelio visą skystį, išvalykite ir į jį pripilkite distiliuoto vandens. Taip galimai ištirps rezervuare esantys nešvarumai, kurie gali įjungti priekinio stiklo plovimo skysčio lemputę.

Jei automobilio langų apiplovimo skysčio lemputė vis tiek dar šviečia, gali būti blogas arba sugedęs plovimo skysčio lygio jutiklis. Šis jutiklis perduoda apie jūsų transporto priemonės skysčio lygį kompiuterinei sistemai. Neabejotinai pastebėsite, kad priekinio stiklo plovimo skysčio lemputė visada dega, jei lygio jungiklis veikia netinkamai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą