Moteriškų vyriškų džinsų dydžiai. Lentelė

Moteriškų ir vyriškų džinsų dydžių lentelė

Renkantis naujus džinsus turbūt svarbiausias dalykas, į kurį reikia atsižvelgti, yra dydis. Jei jūsų džinsai per platūs, jums jie nesilaikys ant juosmens. Bet jei džinsai per siauri, gali būti sunku juos užsegti, jau nekalbant apie vaikščiojimą.
Bet kuriuo atveju džinsai, kurių dydis neatitinka jūsų kūno, yra nepatogūs, todėl nusipirkus tenka gražinti atgal. Tam, kad tai nenutiktų yra džinsų dydžių lentelės moterims ir vyrams.

Moteriškų džinsų dydžių lentelė


Reikia pasakyti, kad moteriški dydžiai paprastai prasideda nuo 23 ir tęsiasi iki 42 dydžio, o tai SML skalėje atitinka dydžius nuo XXS iki XXXL. Apsiperkant interneto parduotuvėje, kurioje pateikiami pagrindiniai moteriškų džinsų išmatavimai, neturėtų kilti jokių sunkumų perkant norimus džinsus pagal moteriškų džinsų dydžių lentelę. Ant džinsų esančios raidė: W- plotis ir L - ilgis matuojami coliais. Perversti colius į centimetrus coliai i cm

Moteriškų džinsų dydžių lentelė


Vyriškų džinsų dydžių lentelė


Daugumoje vyriškų džinsų dydžių lentelių mažiausias dydis yra 26, o didžiausias – 60. 26 dydžiui paprastai būdingas plotis, svyruojantis nuo 26 iki 27 colių ir 33–34 colių ilgis. Atsižvelgiant į antrą ekstremaliausią pavyzdį iš vyriškų džinsų dydžių lentelės, jo plotis paprastai yra 60 arba 61 colių, o ilgis – maždaug 67 arba 68 colių. coliai į cm
Vyriškų džinsų dydžių lentelė

Žinoma, kaip galima pagrįstai spėti, tarp jų yra daug daugiau dydžių ir ilgių, nes gamintojai iš visų jėgų priderina savo gaminius į kuo didesnę potencialių pirkėjų grupę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą