FM World kompanija. FM World produktai

 

FM World
FM, taip pat žinomas kaip Federico Mahora. Kompanija buvo įkurta 2004 m. ir dabar yra atstovaujama Europoje, Pietų Amerikoje, Australijoje, Afrikoje ir Azijoje.
FM bendradarbiauja su „From Fragrances“, vienu iš geriausių kvapų tiekėjų pasaulyje, aptarnaujančiu tokius pirmaujančius prekių ženklus kaip „Chanel“, „Escada“ ir kt. „Drom Factory“ yra Miunchene, Vokietijoje, kur FM World kompanija gamina savo kvapus, todėl FM kvepalai kvepia panašiai, kaip tikri dizainerių kvepalai. FM yra vienas iš 10 geriausių kvapų ir kosmetikos tiekėjų pasaulyje.

Kodėl FM World kvepalai tokie pigūs?


FM kvapai kainuoja nuo 20 €. Priežastis, kodėl jie yra tokie pigūs, yra ta, kad FM neišleidžia pinigų rinkodarai ir įžymybių pritraukimui reklaminėms kampanijoms, o tai reiškia, kad nematysite įžymybių, reklamuojančių juos per televiziją ar reklaminiuose stenduose ir pan. Jie taip pat neišleidžia daug pinigų išskirtiniam įpakavimui. Keletas paprastų, elegantiškų dizainų, kuriuos jie naudoja, ir sunumeruoja savo kvapus, o ne naudoja dizainerių sukurtus įpakavimus.

Ar Federico Mahora kvepalų kvapas išlieka ilgai?


Iš tikrųjų išlieka ilgiau nei dizainerių kvepalai ir štai kodėl. FM neskiedžia savo kvapų tiek, kiek kitų prekių ženklų, tai reiškia, kad jūs gaunate bent 20% kvepalų koncentrato, palyginti su 6–10% žinomų prekių ženklų. Labai svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad visuose šiuose kvepaluose yra didesnis kvepalų kiekis nei lygiaverčiuose produktuose, tai reiškia, kad jie daug ilgiau išsilaikys ant odos ar drabužių, todėl galėsite juos naudoti taupiau nei įprastus dizainerių sukurtus kvapus. Eau De Toilette yra labiausiai paplitęs ir pigiausias kvapas, kurį parduoda dauguma Kvepalų Namai, ir jame yra tik 3–7% kvepalų esencijos, o tai praktiškai nieko. FM World kvepalų esencija pasideda nuo 20%.

Kiek kainuoja prisijungti prie FM World?


Nieko nekainuoja! FM world registracija nemokama! Prisiregistravus galima įsigyti kvepalų mėginių rinkinį, bet ir tai daryti nėra privaloma. Tiesiog užpildote paraišką ir pirkti norimus produktus galite iš karto. Prisijungusiems nariams FM World rengia akcijas ir taiko papildomas nuolaidas.

Ar galiu išbandyti mėnesį ir pamatyti, kaip man seksis?


Taip, žinoma, galite išbandyti mėnesi ar net visus metus! Prisijungimas ir išėjimas nemokamas, taigi, jei nuspręsite, kad norite išeiti iš FM World, nebūsite apmokestinti ir galėsite išeiti be įsipareigojimų. Jei nebūsite aktyvūs (nieko nepirksite, būtina per metus prekių įsigyti bent už 50 taškų) daugiau nei metus jūs automatiškai būsite pašalinti iš FM World kompanijos. Tačiau nepamirškite, kad tai verslas, o ne darbas. Įmonėms sukurti reikia laiko, o augti – pastangų. Dideli pinigai ir didelės svajonės neatsiranda per naktį, bet jos įvyks, jei skirsite laiko ir pastangų.
Prisiregistravus prie FM World nėra būtina kurti savo verslo, tiesiog galima pirkti jums paikusius produktus už mažesnę kainą.

Kada užsidirbsiu pinigų?


Viskas, ko jums reikia norint užsidirbti pinigų, yra mokymai FM World puslapyje, į kurį būsite įtraukti kai prisiregistruosite, tačiau tik JŪS galite nustatyti savo sėkmę. Jums bus suteikta visa reikalinga informacija ir mokymai, kad pasisektų, bet galiausiai jūs turite įdėti darbo. Kuo sunkiau dirbsite, kuo daugiau pinigų uždirbsite ir tuo greičiau juos uždirbsite. Svarbiausia kantrybė, pastangos ir pasitikėjimas savimi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą