Kaip man rasti pamestus daiktus?

Apima nemalonus jausmas, jei daiktą turėjote prieš kelias akimirkas, o jo dabar niekur negalite rasti.
Ypač tada jei nukišto daikto reikia čia ir dabar. Nesvarbu, ar pametėte piniginę, tušinuką ar mėgstamą vėrinį, kelios tinkamos gudrybės gali padėti greitai surasti pamestą daiktą. Atsekdami savo veiksmus, galėsite išsiaiškinti, kur jį pametėte, nukišote Svarbiausia išlikti ramiam, kad jums netaptų dar sunkiau surasti dingusį daiktą.
Kaip rasti pamestus raktus


Kaip surasti dingusį daiktą?

Prisiminkite, kada paskutinį kartą matėte pamestą daiktą. Turbūt tai akivaizdu, bet pirmas žingsnis siekiant surasti pamestą daiktą, yra prisiminimas, kur jį turėjote paskutinį kartą. Net jei tai nėra tiksli vieta, kur jį pametėte, tai gali padėti prisiminti, kur jį palikote. Jei jo nėra, toliau plėskite paieškos sritį – net jei to daikto paprastai nesinešate į vonios kambarį, tualetą ar kur kitur, vis tiek turėtumėte patikrinti ten!

Viską prisiminti.


Prisiminkite ką galvojote, kai turėjote paskutinį kartą ieškomo daikto. Tai gali atrodyti šiek tiek kvaila, tačiau prisiminus, ką galvojote ir jautėte, kai paskutinį kartą turėjote savo daiktą, kartais gali padėti jį surasti. Sugrįšite į akimirką, kai paskutinį kartą turėjote ieškomą daiktą, nes smulkmenos yra svarbu, jos gali padėti jums jį rasti.

Atkartoti maršrutą ir veiksmus.


Eikite per visas vietas ir pasistenkite atkartoti visus judesius kurios atlikote, kai ieškomą daiktą dar turėjote. Jei pavyks tiksliai atlikti visus veiksmus, jūs jį rasite tiesiog eidami per tą pačią vietą. Jei negalite atsekti visų veiksmų, atliktų nuo tada, kai paskutinį kartą turėjote trūkstamą daiktą, reikia paskambinti į tą vietą kur paskutinį kartą buvote. Pavyzdžiui, jei paskutinį kartą prisimenate, kad savo užrašų knygelę, raktus, piniginą, skėtį ar kitą daiktą turėjote viešbutyje ar kavinėje, paskambinkite į viešbutį ar kavinę ir sužinokite, ar kas nors jo nerado.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą