Pintų Lauko Baldų Remontas Priežiūra

Pinti lauko baldai gali būti pušniu aspektu prie jūsų namų. Tačiau išlaikyti pirminę išvaizdą gali būti gana sunku. Bėgant laikui kaip ir visi daiktai, taip ir lauko baldai sensta, dėvisi, trūkinėja plastikinės vytelės. Tačiau jo remontas gali būti geriausias pasirinkimas, norintiems pratęsti jų tarnavimo laiką ir sutaupyti pinigų. Čia keletas patarimų, kaip taisyti sugadintus pintus lauko baldus.
 
Ratano lauko baldų restauracija remontas

Jei suplyšo pinti lauko baldai juos galima suklijuoti. Galimi du variantai: klijai arba lituoklis. Iškirpkite mažą vytelės gabaliuką (apverskite pintą lauko baldą ir kitoje pusėje galite rasti ilgas vytelių juosteles) ir klijuokite jas ant sutrūkinėjusių pintų vytelių. Tai padarius, pinti baldai vėl primins pirminę išvaizdą. Klijuojant naudokite permatomus klijus. O jei bandysite sulituoti naudokite apsaugines pirštines, kad nenusidegintumėte rankų.

Keletas paprastų būdų, kad pinti lauko baldai tarnautų ilgiau. Jei yra galimybė pintus lauko baldus laikyti pavėsyje, pavėsinėje ar terasoje po stogu, kad gautų kuo mažiau tiesioginių saulės spindulių. Saulė išdžiovina plastiką ir jis pradeda trūkinėti. Jei pinti lauko baldai pastatyti ant saulės, jų plastikines vyteles vertėtų įtrinti linų sėmenų aliejumi. Atėjus žiemai baldus vertėtų uždengti arba sunešti į vidų ar bent sudėti po pastoge, kad šaldamas vanduo į ledą nesuplėšytų jūsų pintų baldų.
 
Sutaisę pintus lauko baldus, visada galite sutaupyti pinigų, nes pirkdami naujus išleisite daug didesnę sumą. Jei jūsų biudžetas yra ribotas ir neturite finansų įsigyti naujų baldų komplektą, tada jūsų senų, pintų baldų remontas yra geriausias pasirinkimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą